image

Over Huug

Na een 10-jarige carrière als topsporter en een 20-jarige Loopbaan in Private Banking, ben ik sinds 1 juli 2018 actief als Financial Life Planner vanuit Huug!

Als net gestopt professioneel squashspeelster met een HEAO-diploma op zak rolde ik destijds toevalligerwijs de Rabobank-organisatie binnen.
Na vele fijne jaren daar heb ik bewust de tijd genomen om te ontdekken wat er voor mij toe doet in het leven. Dit leverde waardevolle inzichten op ("het leven is geen generale repetitie"), die geholpen hebben om de volgende stap in mijn werkzame leven te zetten.
Ik kies er nu nog bewuster voor mijn leven in te richten op basis van mijn eigen beslissingen, in plaats van toevalligheden, omstandigheden en de waan van de dag.

Sinds 2022 ben ik ook Relatiemanager bij Zicht op Geld, voor de dienst VerpleeghuisVoordeel.
Hier draag ik met trots bij aan de missie financiële rust voor alle senioren met een partner in een zorginstelling.

topsport

Mijn topsport carrière was een fantastische en uiterst leerzame periode met hoge toppen (mooie overwinningen, behaalde kampioenschappen) en diepe dalen (vervelende nederlagen, langdurige blessures).

Deze periode heeft mij onder andere geleerd om focus te hebben, steeds het doel voor ogen te houden, en nooit op te geven.
Als Private Banker heb ik mensen uit diverse klantgroepen met financiële planning geholpen; daardoor ben ik goed thuis in de wereld van ondernemers, al dan niet vermogende particulieren, senioren, expats, en last but not least topsporters, coaches en andere professionals in de topsportwereld.

kennis van zaken

Vanzelfsprekend bezit ik de benodigde certificeringen in mijn vakgebied en houd ik mijn kennis en skills actueel.

Financieel inzicht en overzicht geven en daarmee gemoedsrust brengen, dat vind ik gaaf om te doen. Kernwaarden voor mij en mijn dienstverlening zijn: betrokken, maatwerk, vertrouwen, klantgericht en integer.
De opleiding Life Planning bij het Amerikaanse Kinder Institute gaf mij de doorslag om vanaf nu als onafhankelijk zelfstandig professional mensen te begeleiden. Laat mij je helpen om financiële rust te ervaren en op jouw ideale leven te focussen!