image

Financiële Planning

Financiële rust en grip op de toekomst

Financieel plannen is jouw situatie in kaart brengen, en bekijken of jouw wensen haalbaar zijn. Kun je eerder stoppen met werken? Blijven je partner en kinderen goed verzorgd achter als je overlijdt? Hoe ziet je pensioen eruit met al die gewijzigde regels? Wat zijn de gevolgen van een ontslag? Wat betekent een huwelijk of een echtscheiding voor je financiën? De financiële wetgeving verandert zo vaak en is zo gedetailleerd dat veel mensen het overzicht wel moeten kwijtraken.

Ik help je graag door het financiële doolhof op weg naar jouw gewenste doelen. Met een financiële scan zorg ik voor inzicht en overzicht, zodat je de grip op jouw situatie (terug) krijgt. Dat geeft niet alleen financiële, maar ook emotionele rust en dat is wel zo prettig!

Het Vertrekpunt

Als vertrekpunt inventariseer en analiseer ik jouw huidige financiële totaalsituatie. Dat is de basis van een inkomens- en vermogensplanning.

Daarna kan ik toekomstscenario’s uitwerken op basis van je wensen en doelen, en laten zien hoe realistisch en realiseerbaar deze dromen zijn.
Met een - al dan niet uitgebreid - financieel rapport heb jij een persoonlijk handboek om actie te ondernemen.  
Omdat ik niet gebonden ben aan leveranciers en ook geen productadvies geef, krijg je van mij dus écht onafhankelijk financieel inzicht speciaal voor jou!

Grip op De toekomst

Om jouw financiële rust en grip op de toekomst te garanderen, is het belangrijk om de planning in de gaten te houden, en regelmatig met elkaar in gesprek te blijven.

Op die manier kunnen we bijsturen waar dat nodig is.
Bijvoorbeeld wanneer er veranderingen zijn in jouw wensen, doelen of persoonlijke omstandigheden. Of naar aanleiding van fiscale wijzigingen die invloed hebben op jouw persoonlijke situatie.
Met mijn combinatie van kennis, software en soft skills kan ik je hier als geen ander bij begeleiden.